Руските санкции удариха алпийска фирма Дъглас

Dec 2, 2015     zhelyo     7212
У НАС - Тази сутрин всички договори на алпийска фирма "Дъглас" с руски клиенти са прекратени без предупреждение, съобщиха самите потърпевши.


Фирмата осъмна с електронна пощенска кутия, пълна с гневни писма на майчин руски език.


"Явно по някаква причина руските ни партньори ни смятат за турци и прилагат срещу нас ембарго и санкции заради сваления самолет. Опитахме да им обясним, че всъщност сме чисти алпийци от Южен Тирол, но междувременно са ни ънфренднали и съобщенията ни отиват в папка спам. Утре ще пробваме да ги напишем с блажна боя върху паметника на съветската армия, белким така ги прочетат", жалват се от фирмата. 
Активисти от БХК се самосезираха и номинираха алпийска фирма "Дъглас" за човек на годината, за да я компенсират за нарушените ѝ човешки права, след което оттеглиха номинацията и порицаха фирмата заради липсата на афроалпийци и други етнически разнообразни индивиди в нейните редици.


Междувременно министърът на външните работи на Бурунди обяви на пресконференция резултатите от социологическо проучване, според които 78% от руските потребители са склонни да заменят турските продукти с бурундийски, което би било чудесно за бурундийската икономика, ако тя произвеждаше някакви продукти.


chernobyl

Трябва ли българската държава в лицето на Бойко Борисов да защити алпийска фирма Дъглас?

Избери отговор!
Край