Превратът НЕ е успешен! Кьоксал Баба само си правел клипче за YouTube! (Обновява се)

Jul 15, 2016     zhelyo     15775
ТУРЦИЯ - Не!Новините научиха от сигурен източник, понеже Турция е наизток, че превратът в югоизточната ни съседка е успешен и военните са прогонили президента Реджеп Ердоган от власт.


Както е известно автентичните военни, а не паравоенно формирование, щурмуваха Истанбул и Анкара допреди малко, явно нямайки културата да искат плахо оставки по Интернет.


Нашата медия обаче научи и кой ще е новият султан! Това е исполинът на Трабзон, хрътката на два крака, джобната канара,побойникът на Анадола - Кьоксал Баба.
Величественият и снажен малчуган изглежда се оттегля от битката за българското президентство няма и ден, след като бе издигнат от коалиция, която собственоръчно разшири.


"Ai em going to meik turki a kantri end not a chiken agen" - съобщил Кьоксал на НАТО-вските партньори, успокоявайки ги, че не е с Путин и дори е готов да му хапне гушлето.

UPDATE (16.07.16, 10:40): Отваряйки очи след хубаво наспиване, защото първо е събота, а чак след това е новина от значение за стабилността в региона, Не!Новините научават защо превратът е неуспешен. Всъщност преврат не е имало, всичко е било постановка на Кьоксал Баба и момчетата му, които са снимали реклама на макаронени изделия за YouTube.

Задържаните 1564 военни са всъщност статисти, близо 2000-те ранени и около 100 убити пък просто са се пречкали на снимките на продукцията. Кьоксал обяви, че не се отказва да е президент на БСП, АБВ, Движение 7Х3, ДПС и ДОСТ и обяви:

"Кьоксал иде, наведетеса!"
zhelyo

PS: Вече не се обявява, но може да проверите за всеки случай с 20 рифреша дали няма да откриете нещо ново.

 

Какво ще правим с наплива от безработни журналисти, които ще бъдат освободени от турските затвори?

Избери отговор!
Край