Бареков подаде оставка в Брюксел, ще охранява границата с Турция лично

Jan 8, 2015     zhelyo     4074
БУЛГАР, БУЛГАР - Лидерът на себе си Николай Бареков обяви, че подава оставка като депутат в Европарламента, за да се върне и да пази границата с Турция от дупките и пролуките в нея.


"Плевнялиев каза, че нямало как да се прати армията да пази собствената ни територия. Единственото по-силно от армията съм аз, а на мен президентът не ми е главнокомандващ, така че отивам, слагам вратарските ръкавици и ще пазя" - закле се Бареков във вярност и опека на пограничната бразда.


Доскорошният лидер на най-патриотичната, прогресивно-консервативна, ляво-дясна партия ББЦ обяви, че този път ще успее, защото ще свърши всичко сам и няма да разчита на хора, които се оказват накрая предатели, въртящи се около него заради пари и престиж.
"Ще бъда истински контрацептив за бежанските набези към яйцеклетката, наречена България. Имаме си достатъчно проблеми" - сподели Бареков.


Той допълни, че ще пази и другите граници, поради това, че предстои да върнат бежанци и от Европейския съюз обратно в България, защото Дъблин освен як град е и договор с доста глупави измерения.


zhelyo

България без...

Избери отговор!
Край