НАТО обяви война на Русия: То се е видяло! Няма да ни вземете България!

Jul 7, 2016     zhelyo     15059
СПАС НАТОВ, БАСКЕТБОЛИСТ - В навечерието на срещата на върха на военния алианс изненадващо НАТО пусна бомби на Русия и така обяви война.


"Все по-често в българския Интернет се появяват информации, че НАТО ще увлече членките (велика дума - бел. zh.) си във война с Русия. Ами то се е видяло" - коментира главнокомандващият Йенс Столтенберг, докато разпечатваше кодовете за изстрелване на ядрени бойни глави.


Очаква се днес целият български народ, барабар с жените, децата и старците, да бъде изпратен на фронта с по една прашка, за да трепе руснаци. Само циганите ще стоят в тила, защото има план като всички българи умрат, страната да им бъде подарена.
"Българите все повече се ориентират към Русия, ето, стотици посрещнаха Нощните вълци в страната и даже намериха как да платят на деца от Самоков да ги посрещнат с носии. НАТО трябва да удари сега, преди да е станало прекалено късно и Русия да открадне България" - допълни Столтенберг.


"Ето, че бяхме прави и през цялото време предупреждавахме какво следва. Добре, че Русия имат космически лазер и всичко ще приключи за минути" - допълниха българите от величествените сайтове за истинска информация, а не такава, филтрирана лично от илюминатите и Ротшилд.


zhelyo


 

За какво е тази война?

Избери отговор!
Край