Крият от нас паралелна България, в която всичко е наред

Oct 4, 2013     zhelyo     7387
Скандално разкритие, че съществува паралелна България, в която се живее нормално, корупцията и шуробаджанащината са в поносими и изобщо всичко е наред, направи един от чичовците по телевизия СКАТ.

"Крият от нас България, в която нацията не е озлобена и разделена, стандартът на живот е значително по-добър от нашия, а волейболният национален отбор от време на време успява да се надскочи, защото има читава федерация зад себе си" - разказва чичото от СКАТ, седящ на бюро за 17 лв. и фонова снимка с ниска разделителна способност.


В паралелната България кворумът в парламента не бил под въпрос, а политиците в него работели като цяло в полза на обществения интерес и кражбите им били маломерни и дори под средното за Европа.
Населението на страната, разкрива още господинът на средна възраст по СКАТ, било почти 9 милиона, като нямало статистика какъв дял са цигани, помаци и селяци, тъй като всички живеели в сравнително разбирателство и с гордост се зовяли българи.


Все още няма географски координати на паралелната България, но около 73 от зрителите на СКАТ вече са тръгнали да я търсят, за да живеят в нея толкова прилично, че да не им се налага да гледат носталгични предавания за чесане на езици.


zhelyo

Живее ли ви се в паралелната България?

Избери отговор!
Край