СЕНЗАЦИЯ: Хърватска се отказва от Евро 2016 в полза на България!!!

Sep 14, 2015     zhelyo     5384
ЗАГРЕБ - Истински световен прецедент се готви да направи хърватския футболен съюз! Без заобикалки даваме думата на президента на футболната им централа Давор Шукер:


"На сутринта след мача Италия-България с колегите от съюза прегледахме българската спортна преса и форумите ви в интернет. Всички останахме изключително впечатлени от безрезервната вяра от страна на медии, спортисти и запалянковци, че сегашният ви национален отбор всъщност има място на голям футболен форум."


Нагласите на родната футболна общественост дори просълзяват легендарния нападател на "шахматистите": "И от старчески дом да съберете националния си отбор, вашата футболна общественост ще продължава да вярва, че има място за България на Евро 2016. Вие българите имате повече вяра отколкото папата вярва в самия Господ Бог. Това заслужава огромно уважение и признание."
След това думата взе изпълнителният директор на хърватския футбол Дамир Врбанович: "Вижте, ние сме католици. За нас вярата е най-важното нещо на света. Няма по-важно нещо от нея - така казваше моята стара леля от село Кобилка. Почти единодушно в хърватския футболен съюз решихме да отстъпим мястото си на Евро 2016 с едничката цел да подкрепим вярата като такава в световен мащаб. Да служи и като пример за поколенията".


moro
 

В какво вярваме ние българите?

Избери отговор!
Край