Мъск: Twitter ще има работно време и няма вече да е достъпен целодневно

Nov 9, 2022     zhelyo     3157
TWIT, TWOT, TWAT - Илон Мъск продължава да показва публично как се управлява бизнес за милиарди, като обяви нови ходове за Twitter.

Новият собственик на социалната платформа, в която по-високомерните българи бягат от по-глуповатите си facebook-сънародници, обяви поредната си идея за оптимизация на финансовото състояние на компанията, като ще въведе работно време.

"Хората с работно време взимат по-малко от нас, хората, дето се бъхтим да измислим готини статуси по цял ден. Но twitter е пълен с такива хора, които в края на работния ден спират да скролват и отиват в Tinder или да ядат нещо друго. Няма смисъл да хабим сървър" - обяви логиката си Мъск.
Той допълни, че освен заплащането за синьо тикче, е решил, че имането на профил в соцмрежата също трябва да се плаща, като така ще понижи количеството на ботовете и ще откаже бедните и съответно глупави хора да спамят.

Мъск добави, че ако идеите му не обърнат финансовото състояние на Twitter, е подготвил лично съобщение до всички потребители с дикпик.

Ще изкара ли някой лев от покупката си Илиян?

Избери отговор!
Край