10 Не!Ща, които Лаура Кьовеши вече предприе като европрокурор

Oct 3, 2019     zhelyo     6999
Лаура Кьовеши е новият главен прокурор на Евросъюза с основна цел да разследва злоупотреби с финансовите средства на унията. Като медия на всички власти ние научихме кои са първите 10 стъпки, които е изкрачила на този си пост.

1. Пълна данъчна ревизия на Грета Тумберг, за да се разбере дали е соросоидка, трансджинджър или дегизиран Иван Костов.

2. Откриване на хубавите хора, взели европейски пари в България за отглеждането, но не и обирането и реализирането на реколтата слънчогледи миналата година, така че да им се дадат още пари и тази година.
3. Разследване спрямо медиите, промили мозъка на петел в птицевъдна ферма в Южна Франция ще бъде обвинен от кокошка, пожелала анонимност, че не ѝ е звъннал на сутринта.

4. Спецакция за задържането на автора на австралийски личен блог за диорами, достъпен от Симитли и околния му континент, защото няма предупреждение за съгласие спрямо GDPR.

5. Томас Кук ще получи обвинение, че прецаква сезона в Слънчев бряг.

6. Организиране на кръгла маса с прокурори от цяла Европа по въпроса косата на Борис Джонсън престъпление ли е или само това под нея.

7. Разследване срещу технологията VAR за дискриминация, тъй като камерата давала по 10 кила отгоре и така играчи изглеждали в засада, въпреки че всъщност не били.
8. Разпит на Къци Вапцаров дали филмът Жокера е дошъл от негово дясно или ваше дясно.

9. Назначаване на пълна експертиза, която да установи каква е разликата между Йорданка Фандъкова и Мая Манолова.

10. ДЕСЕТОТО И НАЙ-ВАЖНОТО ГО ПРОЧЕТЕТЕ, СЛЕД КАТО СЕ ОХАРЧИТЕ ЗА БРОЙ №58 НА ПРАС-ПРЕС.

Ще хване ли престъпниците кака Лаура?

Избери отговор!
Край