Ирина Бокова: Не познавам съпруга си, доколкото знам, той е 6-годишен келеш!

Sep 5, 2017     zhelyo     22736
ЮНЕСКО, БАКУ - Директния генерал на ЮНЕСКО Ирина Бокова отрече да познава мъжа си в екзклузивно блиц-интервю за медия №37 в страната и №32 в света.


Пред Не!Новините съпругата на Калин Митрев, чието име изплува в скандала прането на пари в Азербайджан и бе уличен в получаването на едни пари за здраве и берекет, заяви своето огорчение, че името ѝ как па веднъж не бе свързано с нещо весело и положително.


"Та аз не само не знам с какво се занимава Калин Митрев. Аз дори не познавам съпруга си! Как така ще ми държат отговорност за това откъде той получавал пари" - сподели Бокова от азербайджанската столица Баку, където сплита плитки на първата им дама Мехрибан Алиева, която е обявена за световно културно наследство.
"Попитах мои приятели от службите в България и те ми донесоха, че Калин Митрев всъщност даже е някакво 6-годишно хлапе. Според тях той погрешка е получил тези пари. Май даже е клошар или овчар, не чух добре" - сподели още Бокова.


Нашият екип се възползва от контакта, за да попита и г-жа Бокова какво мисли за премахнатите кръстове от гръцки храмове в каталога на Lidl:


"Не ми говорете за Lidl. Първо пуснаха вегански стикита-зеленчуци, махнаха кръстовете и засега само добрите отношения с Волен Сидеров ги спасява от това да им пусна бомбите, тяхното мами!"

Виновна ли е г-жа Бокова?

Избери отговор!
Край