Волен Сидеров нахлу в дома си, вилня и си поиска сметка

Jul 12, 2022     Венелин Костадинов     16308
Това стана ясно от видео, публикуван от самия лидер на “Атака” излъчено пряко в социалните мрежи и три пъти на запис по телевизия “Алфа”.

Сидеров е разбил собствената си врата с юмруци и ритници, след което заедно със свои симпатизанти е нахлул в жилището, изпочупвайки голяма част от имуществото си. На кадрите се вижда как развилнелият се Волен чупи стъклена масичка за кафе, обръща кофа за боклук и разбива с юмрук огледалото в банята. След това той е бил отведен в болница, тъй като част от повредените предмети са оказали съпротива.

Минути след атаката Сидеров даде кратко изявление пред репотер и оператор от телевизия “Алфа”, които си купували банички от съседния магазин и случайно се озовали на събитието.
“Нахлух в дома на този човек, защото беше крайно време някой да му потърси сметка. Помолих го да се извини, а той ме удари с юрук в лицето и ми отвори шевовете на веждата от последното нахлуване. Безобразията в нашата държава не спират – виждате какви хора са на свобода”, заяви Волен, след което по някаква причина шибна една глава в обектива на камерата на смаяния оператор.

На изпроводяк Волен Сидеров обеща до края на годината да нахлуе на поне още три места - обществена баня, девическо училище и третото щяло да бъде изненада.
 

Къде ще нахлуе и вилнее Волен Сидеров следващия път?

Избери отговор!
Край