Франция капитулира отново, дървениците официално поемат властта

Oct 11, 2023     zhelyo     3130
ИЗПРИЖ - След бърз провал в борба срещу нашествието на дървениците Франция се предаде пред малките кръвожадни буболечки.

Вече бившият президент Еманюел Макрон подписа акт за капитулация в присъствието на лидера на дървениците, който прие названието крал Пунез Дьо Ли I.

“Не може да ги победим. Захвърлихме перуките, даже изпрахме няколко чаршафа, но не става. Нашествието не може да бъде спряно. Нямаме друг избор, освен да се предадем и да се надяваме на милостта им”, заяви Макрон в последното си телевизионно обръщение.
Дървениците започнаха своето нашествие в Париж, но успяха да се разпространят по-бързо от черна шаманска магия във фамилия Погба. Оттогава те се разпространиха из цяла Франция и завзеха важни обекти като Елисейския дворец, Ейфеловата кула, Лувъра и стадиона, на който Любо Пенев хвърли онзи 50-метров пас към Емо Костадинов, за да се сети Господ да бъде българин. 

Геополитически анализатори в българския фейсбук заподозряха, че Путин стои зад дървениците и се опитва да дестабилизира Европа, но от друга страна мнозина предричат доста по-силна и респектирана Франция именно с дървеници начело.

"Новата столица ще бъде известният като Ница доскоро град. Вече ще се казва Дървеница" - обяви първото си решение Пунез Дьо Ли I и обеща скоро да разкрие какъв е курсът за по-нататъшно развитие на най-голямата страна в Европейския съюз.

Как се борят дървеници?

Избери отговор!
Край