ЕК забранява предупрежденията от българи Facebook да не им ползва личното съдържание

Jul 16, 2019     Македонски     5039
БРЮКСЕЛ - Шок! Европейската комисия посяга на българските традиции във ФБ!

България изглежда винаги е под прицела на тия дето се правят на много развити. Не ни забраниха шкембе чорбата, домашната ракия си я правим, норвежци няма да допускаме на 100 километра от българско дете. Обаче ново посегателство от септември готви Европейската Комисия.

"Ще забраним постването на постове, че Уведомявате Фейсбук, че няма право да разпространява, използва, събира и анализира вашето съдържание за никакви цели" - каза швед, който има минути като младежки национал по дебати с отбора на Гвинея-Бисау.
"Българите правите много излишни и тъпи изказвания, които нямат никакво значение, та поне от едно да ви спасим."

Родни специалисти по темата казват, че не са видели такива декларации по стените на чуждестранните си приятели.

"България има такъв голям проблем да се обедини около нещо и тъкмо сме намерили нещо, освен шопската салата и ракията, и те пак ни го отнемат, не знам вече на къде отива тоя свят!", вайка се магистърка по иновации и богословие.

"Да, ние съзнаваме, че няма смисъл, ама да не би в пикаещо момченце или борба с бикове да има по-голям смисъл!", показва философски левъл Андрей, който е работил смути шеф в бар в Лийдс.

Преподаватели по паневритмия и последователи на Петър Дънов пък посочват, че в ДНК структурата на лимеца се вижда като златен лъч, който пресича генома отгоре до долу и това показва, че българския дух може да премине незасегнат през всички глупости измислени от другите народи, дето колко сме ги били едно време.
Валери Симеонов, Иван и Андрей започват да организират предаване, в което ще се произвеждат българчета сред бъклици, миндери, ракия, вино, станове, под лози върху дюшеци пълни със слама и човали пълни с лимец.

Как да опазим българското?

Избери отговор!
Край