Нацията произведе повече like-ове, отколкото през цялата минала година

Aug 26, 2013     zhelyo     3992
Нацията произведе 783 милиона like-а до вчера, с което изравни постижението си за цялата календарна 2012-а година. Тържествената новина бе оповестена от посланика на страната във Facebook, пожелал анонимност, за да не получава глупави наставления от Кристиян Вигенин.


"Производителността, креативността и вложеността на населението в социалната мрежа се подобрява с бурни темпове. По-малко от 3 тримесечия бяха достатъчни, за да се преизпълни квотата от миналата година" - тържествени бяха Facebook-труженици.


Добрите постижения се дължат на популяризирането на социалната мрежа, както и на факта, че мнозина са успели най-после да научат родителите си да харесват и коментират съдържанието на Facebook.
Постижението не бива да отпуска нацията, предупреждават специалисти. На годишна база България получава субсидия спрямо броя like-ове, които е генерирало нейното население, като активизацията до декември може да пребори кризата у нас.


Мнозина призоваха like да последва и под този текст, за да се покаже, че народът не подбира в името на общото благо и покриването на високи социално-мрежови стандарти.


zhelyo

Like-вате ли за благото на родината?

Избери отговор!
Край