С нови условия: Google става собственик на вас, Facebook - на приятелите ви

Aug 15, 2014     zhelyo     4576
ИНТЕРНЕТ, ИЗВЕСТЕН ОЩЕ И С МЕГАТЪПОТО НАЗВАНИЕ УЕБПРОСТРАНСТВО - Информационните гиганти, знаещи повече за вас от гаджетата ви, ако изобщо може да водите нормален социален живот от висене в интернет, ще притежават вас и вашите приятели.


С нови условия за ползване, за които сте се съгласили автоматично още с раждането си, Google става собственик на всички ваши лични данни, предпочитани търсения и ДНК-то ви, докато социалната мрежа Facebook става собственик на приятелите ви, въпреки че няма какво да се заблуждаваме, те са ви просто познати.


Най-голямата социална мрежа у нас, ГРАО, пък ще стане собственик на вашите роднини и бъдещи евентуални потомци, ако все пак ви се случи да се разплодите покрай всичкото важно чатене, висене във Facebook и търсене на това къде сте, за да може да се check-in-нете.
Мнозина възроптаха срещу това разни технологични гиганти да ги притежават, но нямаше как да изразят недоволството си освен в Интернет, което бе дотолкова иронично, че се предадоха и отидоха да си заснемат селфи с тъжно лице.


zhelyo

 

Какво притежавате?

Избери отговор!
Край