Вярата на мъжете, приемащи приятелства от fake-профили на жени вече е религия

May 5, 2017     zhelyo     8674
ФЕЙКБУК - Нова религия бе призната от официалните институции вчера - тази на чекиджи-балъците в социалните мрежи.


Вече няма да може да бъдат накърнявани религиозните вярвания на мъжете, приемащи покани за приятелства във фейсбук от иначе очевидно фалшиви профили на пичета със снимки, сваляни и ъплоудвани десетки пъти, довело до смущения в качеството им.


"Както и в другите религии, така и в този случай колкото и дебилни вярвания да имат изповядващите ги, ще трябва да бъдат щадени, както не е ОК да кажеш на малко дете, че няма Дядо Коледа" - споделя теолог, адаптиращ познанията си към новата религия.
Известен факт е, че редица български мъже с охота приемат приятелства от профили, представящи се за жени, чиито профилни снимки, потърсени в Google, изплюват 3000 резултати, но вярата в това, че имат в приятелския си инвентар супермодели вече е тяхно свещено право.


"Сега остава да си измислим официални неработни празници, за да намажем истински от новата религия" - коментира Щерян, който от 300 приятели в социалната мрежа, 270 са му профили, контролирани без да подозира от неговия приятел Евдоки със снимки от tumblr и pinterest.


zhelyo

Приемате ли новата религия?

Избери отговор!
Край