Обявиха ваканция заради вируса във Facebook

Feb 10, 2015     zhelyo     5987
ФИНТЕРНЕТ - Ваканция заради масовите вируси във Facebook бе обявена в цялата страна, докато хората не се научат да не цъкат на подозрителни линкове, на които са отбелязани от хора, с които не са си казвали дори здрасти от повече от година.


Националният Институт по епидемиология обяви най-висок код за вирусна заплаха - Любо Ганев и препоръча на хората да влизат в социалните мрежи само в крайна необходимост и да не използват чата, нито да цъкат изобщо вътре, освен лайкове на собствените си статуси и снимки.


Децата са спрени от детска градина и училище, а възрастните няма да ходят на работа, защото само висят във Facebook. Проблем обаче е силната вероятност те да правят същото и по домовете си, така че ще бъде гласувано спиране на Интернета за поне 3-4 дни.
Над 67 милиона български профила бяха заразени с чекиджийския вирус, който дори не показа къшей срамни устни или пък секс с пони, кахърят се родни епидемиолози.


Очаква се всички да имунизират профилите си с нова парола, освен тези, които смятат, че смяната на паролата може да доведе до аутизъм.


zhelyo

Внимавайте как гласувате, едното е вирус!

Избери отговор!
Край