Човек, който непрестанно обсъжда колко ужасни са други хора, всъщност е наистина очарователен

Feb 13, 2017     zhelyo     7695
ФЕЙСБУК - Човек, който по цял ден кисело коментира и осъжда какво са казали и направили други хора, всъщност не е безличен катил, с изненада установи проверка на Не!Новините.


Въпреки целодневното обхождане на чужди стени в социалните мрежи и прекарването на часове в литературни анализи на мними идеологични врагове, въпросната личност съвсем не е просто някакъв досадник, който поради липса на пълноценен живот има време и енергия да се занимава само с мнения, които го дразнят.


"Предполагам, че това цял ден да се вълнуваш от мнения, с които не си съгласен, да ги анализираш, разобличаваш и да се чувстваш победител в някаква невидима игра, е просто хоби, което не пречи да се води качествен живот през останалото време" - коментираха изненадващата новина психолози.
След като стана известна новината, човекът бе обсипан с френдрикуести от развълнувани от личността му потребители, които започнаха да го призовават да каже мнението си по различни теми, след което разни тролове започнаха да му коментират и съдят думите и да го изкарват крив.


"Или е платен манипулатор, или е тъпак" - отсъдиха новите му приятели и всичко се нормализира.


zhelyo

Има ли точни хора?

Избери отговор!
Край