Белият дом уточни кои страни точно са лайняни дупки; България без София, също била

Jan 15, 2018     zhelyo     7632
ВАШИНГТОН - Във връзка със скандала, заформил се от изказване на Доналд Тръмп по адрес на няколко страни, че са shithole (лайняни дупки), Белият дом излезе с официално разяснение.

Според администрацията на американския президент е справедливо да се уточни кои страни са отвратителни, за да не бъде обвиняван държавният глава в лично отношение и двойни стандарти.

"Факт е, че много страни по света са отвратителни, бедни, неприятни и никой нормален човек не би избрал да живее в тях. Което ги прави лайняни дупки. Ако не ви изнася, ги наречете с някакво по-меко название, но миризмата им няма да се подобри" - заяви говорителят на Беия дом Сара Хъкаби Сандърс.
Президентската администрация публикува списък, според който повечето страни по света са лайняни дупки, но често с изключения в самите тях, примерно Русия е определена като такава, но без Москва, Санкт Петербург и Лондон.

Подобна е оценката за България, която също е определена за shithole, с изключение на столицата София, която е с една степен по-положителна оценка - shitplace, с което се признава, че поне е място, а не дупка.

Прав ли е бай Тръмп?

Избери отговор!
Край