Петъчен оптимизъм с Росен Плевнелиев - 30.08

Aug 30, 2013     zhelyo     3705
Здрастита, електорални единичетааа! Пак е петък, времето започна да есенее, а август изтече като еврофинансиране по смутен проект! Аз пак съм вашата Роска и ей сега ще ви обзоря седмичката!


Тема №1 е случващото се в Сирия. По-скоро тема е готвеното да се случва. Не е хубаво война, не е хубаво убиване на хора, хич не е за оптимизъм там ситуацията. Каквото и да се случи, все ще е криво и нехуманно, но така е в страните, където лидерите се "избират" с по 99% народна любов. Няма място за оптимизъм там, за жалост.


Иначе съм оптимист за бившите кадровици от ДС. Бивши, бивши, ама ще се уредят с постове. Така и трябва, криза е, а хора с експертиза не може да стоят безработни. Пък и то да имаш досие си е вид мотивационно писмо за държавата ни.
Чичо Бойко се появи във Фейсбук, ама го изтриха. Аз затова съм там с фалшив профил, за да си пиша на воля и никой да не ме тормози. Съветвам Борисов да постъпи и той така, за да не го докладват разни противници и несъстоятелни жени с комплекси. Mafia Wars може да се играе и без автентичен профил.


Батман щял да го играе Бен Афлек. Ама как така? Бен Афлек не беше ли афроамериканец? Или бъркам сигурно. Ама може да е азиатец. Ох, изобщо не ги знам тия актьори кои са. Само помня, че веднъж Орфей беше сенегалец във филма за Язон.


Та така, сладурковци. Не бива да има войни, трябва да има поукване във фейсбук и филми. Да се стремим към хубавото. Айде, чаочета!


:) Плевнелиев


 

Какъв е Бен Афлек?

Избери отговор!
Край