Още 10 не!ща, с които БФС да подобри перспективите пред българските играчи

Oct 3, 2019     zhelyo     10292
След като от догодина вратарската позиция във всеки един отбор от родното първенство ще е резервирана за българи, мерките на БФС бяха поощрени да продължат да са в подкрепа на българина. Ето какво друго се предвижда да стане.


1. Резервните вратари да са от села с до 1000 души население. Така ще се повдигне популярността на родния шампионат и при по-малките населени места.

2. Треньорите задължително да са таксиметрови шофьори, живели поне малко в чужбина, за да отказват талантите ни с обобщения как въпреки, че са ѝ ебали майката на тая държава, тука си е по хубаво.
3. Бразилците в родната А група да може да играят само след като са си купили булка в Стара Загора. Да подкрепим пазара на булки, а и да инвестират у нас големите си заплати.

4. Леви бекове да има само от Видин. Беден регион е, има нужда от трудово подпомагане. Може да резервираме позициите на всички леви бекове в първенството за момчета от там.

5. Глобите за жълти и червени картони за чужденци да са десеторни. Като едно време входа в Рилския манастир за чужденци както беше.

6. Разиграващи халфове само племеници на шефове в общински и държавни предприятия. За да не се налага шуробаджанащина, нека се помогне на децата да се реализират в частния сектор.

7. Всички играчи да са омотани с ластичен бинт, за да не се гледа цветът на кожата им. И да няма повече расизъм.
8. Нападатели само гаджета на наши фолкпевици. Надяваме се родните фолкпевици да не пускат на чужденци.

9. Правилата не важат за Лудогорец, понеже в тяхната школа са се скрили най-големите таланти на родния футбол и след само 5 години ще наследят мястото на Марселиньо.

10. Ники Михайлов да си носи хандбална врата и да си пази нея. Да не се разкарва 7 метра.

Какво е бъдещето на футбола ни?

Избери отговор!
Край