Избори 2022 (Предварително по минути™)

Sep 30, 2022     zhelyo     3945
Въпреки усещането, че гласоподаваме през 2 месеца, това са първите избори за тази година. Това не е хубаво, защото значи, че времето тече изключително бързо и прахосваме живота си с лекота. Затова си сипете в Деня за размисъл и, ако предобрите, ето какво ще изпуснете в неделния ден:

Не гласувайте, ако ще гласувате тъпо.

02:00 - о-в САХАЛИН - Изборният ден започва ударно в най-източната част от Первий избирателен район Русия, като над 2 милиона гласоподават в една и съща секунда, отговаряйки с ДА, ТАК на питането дали България да стане квартал на Хабаровск.
05:27 - СТРАНАТА - Очаква се рекордна изборна активност, тъй като поради цените на горивата хората не могат да идат на риба и за гъби и се налага да си останат в населените места.

07:00 - ЦИК - Изборният ден е открит с тържествено освиркване на македонския химн, така че гласоподавателите независимо от пристрастията си да се почувстват обединени поне за миг.

07:01 - ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО - Първа изядена разписка от машина, след като гласоподавател твърди, че така си пази тайната на вота.

08:17 - ЯМБОЛ - Сигнал за изборни нарушения, след като избирателка е гласувала с карта за отстъпка от супермаркет (която можеше да се рекламира тук, ако рекламната гилдия не си драпаше ташаците) и се оказва, че е дала гласа си за килограм и триста краставици за лев деветдесет и девет.

08:55 - УЛ. ШИШМАН - Кирил Петков е блокиран от ремонта на улица Шишман и не може да излезе да гласува. Обвинява столична община и в частност ГЕРБ в саботаж, а те му отвръщат, че не може да стане читаво, ако хората минават по улицата през трите години, докато е в ремонт.
09:02 - БАНКЯ - Бойко Борисов отново демонстрира близки отношения със съгражданите си и се подвиква от училищния двор на една дама в секцията му да "чукне" на машината от негово име, за да не се разкарва. На журналистите казва, че бърза да си хване хубаво място в кръчмата от сутринта, за да гледа Дербито на Манчестър, а след това Реал (Мадрид) - Осасуна.

09:08 - СОФИЯ - Мустафа Карадая този път е гласува по-лесно с машината, като си е донесъл телефона, на който си е пуснал клипче с упътване, за да го изгледа да не обърка нещо. Отнема му само 12 минути  и медиите губят интерес и не го изслушват да каже за какво е гласувал.

09:12 - СОФИЯ - Корнелия Нинова обявява, че е гласувала за това България да излезе от кризата, купувайки евтини F-16 и да ги продава скъпо на Украйна.

09:21 - ДЕЛТА ХИЛ - Слави Трифонов обявява, че повече няма да пее македонски песни и е сърдит сам срещу всички.

09:30 - СОФИЯ - Христо Иванов проверява теорията си, че никой не го чува, така че споделя пин-кода на дебитната си карта, датата на изтичане и трите тайни числа на гърба.
09:34 - ВАРНА - Костадин Костадинов апелира за пълна мобилизация на електората на Възраждане, което частично стресира симпатизантите му и се налага после по фейсбук да обясни, че е имал предвид да цъкат по компютър като тролове, а именно - да гласуват.

10:15 - ЦИК - Към 10 изборната активност е 3 процента, като според наблюдатели е завишена, защото машините реагирали на блутут слушалките на преминаващи покрай училищата тичащи сутрин хора и приемали гласове от Спотифай.

11:23 - ХАСКОВО - Машина отказва да приема гласове на граждани, които не отварят правилно на гатанки на ниво детска градина. Машината е принудена да приема гласовете им след серия от ритници и псувни.

12:25 - ГЪРЦИЯ - Интерконекторът за газа е спрян от партийни активисти заради сигнал, че с азерския газ влизат и гласове от Турция.

13:07 - БЕРЛИН - Изборният ден в Германия е прекратен, тъй като след 12 часа местно време спират тока за половин ден поради икономии.
14:41 - СЛИВЕН - Задържан е човек по сигнал, че купува гласове, но е освободен, след като се оказва, че е набирал гласове за кол-център на ало-измамници.

15:11 - ЦИК - До този час изборната активност е 17%, но внезапно пада на 4%, защото някой е спукал тръбата и налягането пада.

16:47 - БУРГАС - Мъж, който не се е справил с гласуването, подава сигнал, че машината му е омагьосана и настоява изборите да бъдат касирани и да се проведат наново, като във всяка секция да има екзорсист.

17:21 - ЛОНДОН - Опашките за гласуване в столицата на Великобритания се оказват изпълнени от заблудени местни граждани, които си мислят, че пак ще погребват кралицата и са се наредили да я пипнат.

18:54 - ПЛОВДИВ - Деца са хакнали машините в Столипиново и играят различни игри, тъй като който е имало да гласува, вече си харчи парите в околните кръчми.
19:84 - СОФИЯ - Машина в Люлин придобива самосъзнание и повръща гласовете, които е натрупала през деня. Заплашва, че ще насочи сателит, така че да шибне астероид в посока България, ако не получи кола с бензин догоре, 400 биткойна и дипломатически паспорт, след което емигрира в Германия и почва през 5 минути да пише в Интернет, че колективният Запад се разпада, защото не било ОК да се бият жените.

20:01 - ТЕЛЕВИЗОРА - Преди да има каквито и да било официални резултати, Костадин Костадинов се обръща към Владимир Путин с молба да послуша волята на народа и да присъедини България към Русия.

20:41 - ХАСКОВО - Член на изборна комисия е погълнал флашките от машината и изборните резултати от района ще се забавят с ден-два, докато ги изака.

 

Гласувайте тука за по-сигурно и анонимно.

Избери отговор!
Край