Чехия - България (Предварително по минути™)

Jun 7, 2019     zhelyo     6975
Точно си мислехте, че се свърши с мачовете и футболът тотално е спечелен, но не би. Националите ни ще ритат с Чехия, за които знаем само, че Милан Барош и Томаш Росицки май вече не играят. Това не пречи да ни ошмулят.

'Химни - В чешкия сто процента се пее нещо за бира. Завиждаме, щото в нашия се пее за реки, а реките ни са или мънинки, или прелели.

'Начало - Изрядно начало за Краси Балъков, който е успял да измисли все пак 11 човека, които да ритат с националния екип.
'13 - Домакинската публика скандира детинското "ишчеме гол", приплясква и да ти е жал как не са ги събрали в Арена Армеец на митинг на някоя партия тия клетници.

'25 - 1:0! Марек Сухи вкарва и показва под екипа си фланелка с лика на Сухия.

'31 - Георги Сърмов прави отиграване тип Роналдиньо и вдъхва кураж на коментатора да каже, че играем като равен с равен.

'43 - Нашите осъществяват излизане очи в очи с вратаря на чехите, но се притесняват, защото са свикнали да излизат само след мачване в тиндър.

Почивка. Никой във вселената, няма идея как се произнася името на чешкия треньор Ярослав Жилхави и просто се решава да го наричаме "Тоя на чехите".
'55 - В игра влиза Георги Илиев, който е минал полиграф частен, такъв на МВР, на ДАНС и личния полиграф на Борисов в Банкя, за да признае, че няма да вземе евтин апартамент в Артекс и да го подари на Чехия, нито пък ще саботира сделката с Гинка.

'67  - 2:0! Маче и Видра вкарват гол, за да покажат как бозайниците сме най-силни, като сме обединени.

'78 - Добре бе, защо Живко Миланов не е в тоя мач, вижте какъв гол вкара на Лудогорец?

'84 - 2:1! Тошко Неделев обшива божествен гол, но веднага след това отива да даде интервю, че няма да ходи в ЦСКА.

Край. Нищо, нали е важното, че десетина българи спортуват редовно поне. В тия години и това е нещо.

Имаме ли шанс?

Избери отговор!
Край