Дебатът Борисов-Нинова (Предварително по минути™)

Mar 1, 2017     zhelyo     29597
Въпреки че повечето от вас се карат за това кои от партиите с по окло процент-два са гадове, народът си сака пръча. И днес може би, ако се явят, е политическото дерби между пръчовете, телевизионния дебат между Корнелия Нинова от БСП и Бойко Борисов от ГЕРБ.

По стар обичай тоя мач Не!Новините са го гледали в аванс какво ще се случи, ако изобщо се случи, и ще ви го разкажат набърже:

'Химна - Лидерът на БСП е извикала Нона Йотова да изпее химна, но "погрешка" певицата изпява Союз неруший.
'Начало - Корнелия Нинова обещава двойна пенсия на Баба Марта, но Бойо Борисов я надцаква, снимайки се с нея за фейсбук, докато си мотае кичур от косата ѝ между пръстите.'7 - И двамата се съгласяват, че СЕТА е кофти, не успяват да обяснят защо точно, но твърдят, че електоратът го чувства така и са длъжни да говорят така. Иначе им дремело на прякорите.

'15 - Борисов вади айфона да пусне стрийм във фейса, където свежите и супер интелигентни негови последователи и критици да разменят милион и три коментара с интелектуалната стойност на дърдонка.

'16 - Нинова си слага станиолена шапка, твърдейки, че американските смартфони излъчват канцерогенен кемтрейлс.
'20 - Първи по-сериозни искри, след като двамата започват спор чие дете живее повече в Америка. Според анализатори, този лидер, чието дете работи в Goldman Sachs, печели.

'24 - Стигат до съгласие, че пенсиите са ниски и трябва да скочат. Двамата започват да скачат зад трибунките си, за да покажат кой може да скочи по-високо и съответно пенсиите така.

'30 - Нинова обвинява Борисов, че магистралите му се топят със снеговете и са афиф.

'31 - Борисов признава, че единственото, което е по-малотрайно от магистралите, е банковата стабилност при управление на БСП.

'39 - И двамата се обявяват за отпадане на санкциите спрямо Русия, защото искат да са приятели със санкционираните олигарси, а не защото им дреме, затова че са ни артисали 20 щайги круши, на което се равнява засегнатия от контрасанкциите български износ.
Почивка. В телевизионните студиа скучни елементарници вклиняват опорни точки кой от двамата се представя по-добре, все едно не знаем кой при кои е на хранилка.

'49 - Нинова разкрива, че достойни мъже ще бъдат заслужили майстори на разплода и с държавна подкрепа ще бъдат наети, за да оплождат българките, така че да станем 9 милиона в най-кратки срокове. Лично тя щяла да проведе кастинг:
'67 - Бойко Борисов се разревава за единия си дядо (този дето не е бил комунист).

'68 - Корнелия Нинова се разревава как приватизацията е ограбила народа.
'74 - Борисов хвърля голямата бомба на вечерта, като призовава Нешка Робева да каже какво Ванга е казала за Нинова преди 40 години.

'77 - В контра Нинова показва как си е татуирала лика на Сретен Йосич в долната част на гърба като tramp stamp.

'83 - 98% от зрителите са спрели телевизионните си приемници заради досадната игра в средата на терена и от двамата - хапят се нежно като овце в любовна игра и оставят горчилката, че тоя мач е реден, а двата отбора са един дол дренки.

'85 - Борисов обвинява Нинова задето Елена Поптодорова краде лосиони за вана от безмитния, обвинявайки кадрите на БКП в кражби и алкохолизъм. Нинова хитро се измъква, заявявайки че подкрепя всяка постъпка, с която българи крадат от гнилите чужденци.

'90 - В последните минути Нинова обявява, че ще оправи футбола, прекръствайки ЦСКА и Левски на Средец и Витоша. Борисов обещава да оправи футбола, прекръствайки Витоша Бистрица на Левски, за да изчисти дълговете.
'Край - И двамата се обявяват за победители в дебата, поддържани от лакеите им, докато реално изгубили са всички зрители - по средно 213 милиона мозъчни клетки.

Кой ще беше по-добър в дебата?

Избери отговор!
Край