България пожела да анексира Одрин, обеща twitter, youtube на местното население

Mar 31, 2014     zhelyo     10143
СОФИЯ, БЪЛГАРИЯ - Президентът Плевнелиев обяви, че страната ни е готова да финансира провеждането на референдум в някои региони на Източна Тракия за присъединяването им към България.


"Лозенградският и Одринският вилает имат немалък дял българско население, а и теориториите през определени исторически периоди са били част от България. Населението там има право да се самоопредели и да реши дали иска twitter и youtube" - заяви Плевнелиев в обръщение към международното положение и брат му - Тодор.


Както е известно, Реджеп Ердоган реши да блокира интернета, за да не разберат хората, че е преяждащ с власт диктатор, като по този начин те разбраха, че е преяждащ с власт диктатор.
"Референдумът за присъединяването на тези части от Източна Тракия ще се проведе демократично, говорих с Михаил Миков да изпратим Мая Манолова" - съобщи Плевнелиев, след което заплаши Ердоган, че ще му спре достъпа до BG-Mamma.


Така се очаква до идната неделя България да удвои морските си излази и да направи първа крачка към справедливия си статут на балканска империя и европейски доминатор.


zhelyo


 

Да анексираме ли?

Избери отговор!
Край