Безплатно социологическо изследване: Никой няма да влезе в Парламента

Oct 3, 2014     zhelyo     4889
ВСИЧКИ МЕДИИ, БЕЗКРИТИЧНО - Медиите в страната безкритично тиражираха поредното социологическо проучване на някоя от агенциите, без да пояснят чия собственост е, за да бъде ясно на хората кой какво търси с поредния порцион проценти.


Според новото проучване, за което никой не е платил, а агенцията не е намерила финансиране от самото си начало, никоя партия няма да влезе в Парламента след изборите в неделя.


"Всички партии не минават 4-те процента. Проучването ни е извършено сред 1008 пълнолетни граждани с право на глас и е извършена лице в лице от нашите анкетьори. Изненадани сме, защото другите агенции дават доста проценти за някои партии" - твърдят социолозите, получили анононимност, без да я желаят, но просто нямат пари.
Ако прогнозата се сбъдне, след изборите на 5-и октомври дори няма да има скучна пресконференция, която да се чака до малките часове на понеделник, в която партийните лидери да говорят глупости, преди да се стигне до поредната нефелна сделка за властта.


Малко след публикуването на проучването, същата агенция призна, че е издала първата си фактура за 200 лева и обяви, че 100% от гласовете ще отидат за верига магазини за спорни стоки, която е превела фактурата си на грешен ЕИК.


zhelyo

Вярвате ли на проучвания?

Избери отговор!
Край