Борисов проверява дали има министри като тоя Щрахе в кабинета си (Предварително по минути™)

May 30, 2019     zhelyo     5562
Премиерът Бойко Борисов много се притеснява да не се окаже, че някой от министрите му и коалиционните му партньори е готов да продаде националния интерес на мнима племеница на руски олигарх като тия австрийци.

Не е ясно дали проблемът е, че се продава националният интерес, че се продава на руснаците или, че опитът е неуспешен, защото племеницата е мнима с мръсни нокти. Но проверката е необходима, за да има спокойствие и стабилност.

Затова тия дни ще изненада кабинета си и коалиционните си партньори с обстоен тест, който ще премине горе-долу така.
00:46 - Борисов праща SMS до всички коалиционни партньори и министри, гласящ: “Ve4e znam si4ko. Utre v 9 i 30 pri mene da se obesnqva6”

00:53 - В правителствена болница са приети няколко пациента с инфаркт.

01:34 - Руският посланик звъни на Борисов, той вдига, оня вика: “Не е така, както си мислиш”. Борисов вика: “Кое не е така?”

01:36 - Посланикът мълчи. Затваря.

07:00 - Почти никой не може да се изака като хората от толкова напрежение. Само Борисов може, но той не ака, това е работа за всички около него само.
07:30 - Волен Сидеров разпорежда за всеки случай да се подготви репортаж по телевизор Алфа, че Борисов е гей, содомит, католик, а Цветанов вече да е соросоид, а не обикновен приятел на Америка за България.

08:11 - В перловската река са открити 40 килограма рубли и документи. Следствието се опитва да ги отнесе за съхранение и проучване, но са загубени на една бензиностанция Лукойл.

08:33 - Румен Овчаров се смее.

09:00 - Всички са се събрали. Минерални водички. Кафенца. По някоя и друга папка да изглежда по-работно уж, но в някои папки има снимки.

09:05 - Борисов влиза и казва: “Колеги, сред нас има предател…”
09:06 - Мълчание. Борисов гледа. Хора се потят. Каракачанов усеща първите симптоми на булимията.

09:07 - Мълчанието с лъжица за сладолед да го гребеш.

09:08 - Никой нищо. Борисов изведнъж казва на глас: “Горанов!”

09:09 - Животът на финансовият министър минава като на лента пред очите му, препотен и с разхлабена връзка, с принудена усмивка вика: “Да, шефе?”

09:10 - Борисов се усмихва и му казва: “Купи ли от Лидъла под вас шоколадени стафиди, Влади?” Онзи вика: “Да” и му ги дава.
09:11 - Смут. Мълчание. Борисов хапва две тунквани в шоколад стафиди, че повече сладко не бива. Дава другите да си вземат, били много добри.

09:12 - Борисов преглъща и обявява: “Тъпунгери наакани. Какво си мислите и се надявате, че не знам. Всичко ви знам. Само ви казвам - ако има записи, то те са нелегални. Манипулирани. И ще са в угода на по-големи боклуци. Айде, спокойно и лека и доходна”

Края дочетете в новия брой №52 на Прас-Прес.
 

Имаме ли продажници във властта?

Избери отговор!
Край