Борисов обвини структурите на ГЕРБ, подкрепи Терзиев и Григорова едновременно, за да загубят

Nov 1, 2023     zhelyo     2559
БАНКЯ, СОФИЯ-ГРАД - Бойко Борисов упрекна структурите на партията си в столицата за неадекватната номинация на Антон Хекимян за наследник на Йорданка Фандъкова.

"Откъде я изкопахте тая идея? Та него дори наскоро не го показваха по телевизора. Номинацията му беше по-случайна, отколкото да играем на онче-бонче в метрото. Партийните структури са неадекватни и ще взема мерки. Това не е моята София, буквално" - недоволен бе от своите несменяемият и неизбираем партиен лидер.

Борисов обяви и тактиката на партията за втория тур на изборите, където столичани ще решават дали Васил Терзиев или Ваня Григорова да заеме кметския пост, като поясни, че не е подкрепил само Ваня Григорова вчера, а и Васил Терзиев. 
"Да призоваваме и за двамата. Нашата подкрепа в София очевидно е с обратен знак и така ще изгубят. Както изгубихме и кварталните кметове. Просто градът се напълни със селяни и нищо не разбират" - призна той.

Борисов допълни, че е разочарован от резултата в София и вероятно ще спре да прави дългите си разходки в града, който някога изгради със собствените си ръце.

 

Кой предложи Хекимян?

Избери отговор!
Край