10 условия на Кирил Петков и Асен Василев към евентуалните коалиционни партньори

Nov 16, 2021     zhelyo     15285
Победителите от тазмесечните парламентарни избори са ясни и им предстои миг или мигове, в които трябва да решават какво-що. Дали ПП ще съобщят състава на кабинет още сега във Facebook или ще пуснат палави хасковски ейчарки в LinkedIn да потърсят правилните хора - предстои да видим. Но със сигурност ще трябва парламентарно мнозинство.

Ето на какво ще държат победителите в изборите, за да влязат в коалиционно споразумение с някоя от партиите:

1. Корнелия Нинова да даде мястото си на Георги Гергов, защото от ПП искат да разговарят с хора от истинския бизнес.
2. Паметникът на съветската армия в София да бъде превърнат във "фул три сиксти диджитал ко-уъркинг хъбспейс", като се постави фургон пред него.

3. Станислав Трифонов да не иска от Краси Радков да имитира Асен Василев, за да не припадне от немигане.

4. Има Такъв Народ да пусне Тошко Йорданов с електрически нашийник и ако тръгне да обвинява в нарушаване на Конституция и измами, ПП да може да му пускат шокче.

5. Христо Иванов да подари ключа за Да, България, че това с Настимир няма да е ОК за следващите избори, а имат по-добро лого от ПП.

6. Подкрепа за Хазарта да е председател на Парламента и да открива заседанията с бодряшки, но поучителен фрийстайл, така че да възвърне интереса на населението към парламентаризма.
7. Оставяне на Бойко Рашков за вътрешен министър, така че Делта Гард да се използва като име за хранителна добавка, предпазваща от актуалния вариант на китайския вирус.

8. За премиер да се издигне Мая Манолова, преди Пеевски да ѝ върне жеста и да я реди в ДАНС.

9. Истанбулската конвенция да се приеме, но да е с ранга на Конституция и да не се приема супернасериозно.

10. Ако нещо мафията пак не преклони глава, да се изготви светлинен сигнал, който да изобразява лозе в облаците и така да се вика на помощ Лозан Панов - единственият истински борец с ДПС.

Ще се разберат ли?

Избери отговор!
Край