10-те не!вероятни следващи служебни премиери

Jun 30, 2022     zhelyo     4945
Тая година само едни парламентарни избори ще вместим, съответно един служебен кабинет, затова е много важно той да бъде оглавен от достоен и готин човек. Съответно това може да бъде само Йоло Денев. Но той може да рече, че иска да се яви на изборите и да бъде редовен премиер, та ако откаже, ето неговите 10 алтернативи.

1. Таки. Къде се загуби тоя човек? От дистанция може да управлява най-голямата граница на Европа, значи ще се справи за няколко месеца да организира едни избори.

2. Илън Мъск. Само мрънка, че го ограничават да направи хубави пари по цял свят, иска да покаже що е то свобода на словото. Да заповяда, барем дръпнем с една обществена поръчка за космодрум. И да открие ония конфискуваните биткойни.
3. Елеонора Митрофанова. Лъжа е, че българският народ иска строг вожд с твърда ръка. Нашенецът иска доминатрица. Която да носи като перли палавата броеница, с която е готова да запуши и най-зейналите усти и не само. 

4. Елена Гунчева. Същата аргументация като горното, само че е по-свободна на поста и (вече) не харесва чак толкова много лидера на Възраждане.

5. Случаен човек, коментиращ в Интернет. Имаме около 3 милиона подготвени за оправяне и управление на родината, защо да не дадем шанс на един случаен късметлия да се прояви?

6. Дан Тан. Празнува Нова година с българи, милее за футбола ни и сигурно има на ум някоя схемичка как да спечелим във времена на световна криза и ръст на инфлацията. 

7. Васил Левски. Да, да, за жалост него го няма от много отдавна. Но това не пречи Сульо и Пульо да се изказва какво би мислил и казал Апостола по повод актуални ситуации, та защо да не му вменим по наше усмотрение един служебен кабинет?
8. Васил Божков. Забравихме го напоследък, а е човек, доказал, че без пари не остава и в най-голямата криза. Може да помогне в тоя ключов момент и ние да намажем покрай него.

9. Стефан Софиянски. След служебен кабинет на Софиянски, идва Костов, справя се с инфлацията и подлага добри основи после да дойде и Царят.

10. Дарт Вейдър. Добре, то е ясно, че сме избрали Тъмната страна, ама хайде поне начело да турим някой, който управлява с твърда ръка и не може да диша некадърници около себе си.

Ще се стигне ли до някой от тези?

Избери отговор!
Край