10-те бомби на кабинета Радев-2, които не се детонираха (все още)

Jul 29, 2021     zhelyo     3845
Вторият служебен кабинет на президента Радев се оказа най-вълнуващ в сравнение с предишния му, както и на двата кабинета, които назначи предшественика му Плевнелиев. Изчегъртвания, рокади, разкрития, анализи, предложения и промени се нижеха през седмиците от назначението. Не липсваха скандали, не липсваше и еуфория. Но максималистите въздишаме по не!щата, които все още не се случиха поне до редакционното приключване на настоящия брой. Ето какво визираме:


1. Премиерът Стефан Янев да продаде всички лимузини и джипки на НСО и МС и да ги замени с велосипеди и тротинетки.

2. Кирил Петков да продаде някоя залежала фурма от ОАЕ, с парите да купи повече фурми, тях да продаде пак, с което да изупува все повече и повече фурми, докато България стане монополист на фурмите в световен мащаб и светът да ни падне на колене и да ни дадат дори повече пари за тези вкусни сушени плодове.
3. Янаки Стоилов да предложи на Гешев да му подари запорираните резиденции и имане на Васил Божков, ако напусне поста си, главният прокурор да се навие, да се оттегли и да не получи нищо.

4. Вътрешният вицепремиер Бойко Рашков да подслушва всички в страната, за да открие доказателства за незаконно подслушване лани.

5. Здравният министър Стойчо Кацаров да обяви, че връща Балтов, ако обещае в Пирогов да направят епикриза, с която Гешев да се освидетелства и прати в накой забравен от Бога психодиспансер.

6. Финансовият министър Асен Василев да направи УНИБИТ, ЮЗУ и УНСС филиали на Харвард.

7. Шефът на НАП Румен Спецов да прехвърли приходната агенция на безимотен социалнослаб жител на родината. 
8. Регионално-развитийният министър Виолета Комитова да разреши проекта "Златен век", но само след вграждане на сянката на Огнян Герджиков в строежа.

9. Министърът на културата Велислав Минеков да събори ...

10. Президентът Радев....

Последните 2 дочетете в новия брой на в-к Прас-Прес.

Каква е оценката ви за служебния кабинет до тоз час?

Избери отговор!
Край