10-те най-случайни човека от цял свят, за които не подозирахте, че съществуват!

Sep 1, 2017     zhelyo     10025
Безсмислието и безполезността в Интернет имат широко поле за развитие и Не!Новините не са някакакви големци, че да се борят да плуват срещу течението.

Ето ни в клин, ни в ръкав една подборка от 10-те най-случайни човека, за които не знаехте досега, че съществуват.

1. Тянка от Дупница. 49-годишна, изглежда като на 46. Работи нещо в общината, слага грозде в туршията и не се интересува от политика.
2. Шинсуке от японското градче Хидака. На 73 години, ковач, неженен, тайно обича да яде сушито с вилица.

3. Виктория от Йоркшир, Великобритания. Внучка на граф, понастоящем безработна. Обича да се излежава през уикендите, когато навън вали.

4. Прайслес от Лагос, Нигерия. Футболист. Твърди, че е на 17, но по документи е на 23, колкото е и броят на братята и сестрите, които има.

5. Гамила от Дахабан, Саудитска Арабия. На 34. Майка на 3 деца. Под бурката си е пришила джоб, в който слага вино в пликче от кутия, за да понася живота.

6. Фран от Сан Франциско, САЩ. На 29. Без пол по избор, но с отривист интерес към отглеждането на аквариумни рибки и стартерни култури за кисело мляко.
7. Игнасио от град Ференяфе в Перу. На 38 години. Няма три зъба, неженен, работи като куриер.

8. Лади от Хабаровск, Русия. На 26. Без пол от пиене. Спи зимен сън от август миналата година. В редките моменти, когато е трезв, може да каже как му е истинското име.

9. Ли Йо от Лиянг, Китай. 86-годишната жена все още работи като чистачка в държавно учреждение. Не обича да готви, затова често си поръчва китайско за вкъщи.

10. Братя Аргирови на 58 от Пловдив. Живее в София. Понякога е Благовест, понякога е Светослав, а понякога се мисли за двама братя. Обожава глутен.

Случаен човек ли сте?

Избери отговор!
Край