10 произволни Не!Съвета, които ще направят живота ви по-така

Mar 2, 2016     zhelyo     7318
Ето малко великолепни съвети, които да осмислят битието и житието ви, понеже явно не знаете как и висите в Интернет, цъкайки по публикации с имбецилни заглавия:


1. Ако имате две ризи, докато носите едната, изпирайте другата. Свежестта не е грях.

2. Не давайте акъл на хората през Интернет. Много акъл се събра и стриймва по-бавно порното.
3. Купете си Ролс-Ройс. Както и имената с тиренце за нови бебета на простовати родители, така и една скъпа кола може да ви придаде класа.

4. Консумирайте по две ябълки преди хранене и една ябълка след хранене, за да избегнете прекаленият прием на ябълки по време на хранене, което може да постави аортата ви в деликатна ситуация.

5. Когато сваляте силиконови жени, впечатлете ги с твърдението, че сте мозъчен хирург. Няма да има с какво да проверят дали наистина сте такъв.

6.  Прикрийте неприятната миризма на своята подмишница, слагайки ѝ стелка от маратонка, с която сте бягали под киселинен дъжд.

7. Когато си избирате куче, носете наркотици в себе си. Подходящото куче ще ви надуши. Вземете него, правете се на полицай и ще имате безплатни наркотици, докато кучето е с вас.
8. Когато поздравявате някого с добър ден, уверете се, че не е починала котката му в същия ден, понеже не е сигурно, че точно той я е убил и изобщо какво ви дава правото да обвинявате така.

9. Признак на лош вкус е, ако изяждате фасовете на цигарите си. Наистина, оставят лош вкус.

10. Винаги носете в джоба си предмет, който да може да изтъргувате за лев или два. Например банкнота от 5 лева.


zhelyo

Какво пак?

Избери отговор!
Край