10 Не!Съвета: Кога е редно да носим анцуг?

Mar 9, 2016     zhelyo     15894
Не!Новините се нагърбват с най-тежката социална задача в България за последните 12 хиляди години и ще се опита да дефинира удачните поводи за носене на анцуг от страна на българските жители, жителки и жителчета.

Ето 10 ситуации и локации, при които анцугът е уместен:


1. На патриотични събития. Нищо не казва "Готов съм да дам живота си за родината" по-добре от облекло, създадено за бягане.
2. В мола. За да се преобличаш по-бързо и лесно в пробните, докато си избираш истински дрехи.

3. В чалготека. Анцугът ще ви придаде около 200 пъти повече класа и стил от помпозната италиано-циганска мода на седмичния пазар в родното ви село.

4. На религиозно събитие. Бог ни е създал голи, така че каквото и да облечем над това, си го счита за бонус. А и по-лесно се гони кръста из плитката река.

5. Когато надебелеем и нищо друго не ни става, а трябва все някак да се стигне до кварталната дюнерджийница.

6. На родителска среща. За да са наясно другите родители, че техните на нашето гардже носят анцузи навсякъде и да избягват да се заяждат с него, че очевидно са психопати и по-добре да се страни от такива хора.
7. На мач. Не, не е задължително собствено да се участва в спортното мероприятие, но не върви да люпите семки в дреха, в която не се чувствате като у дома си.

8. На контрапротест. Даже тук няма нужда от пояснение.

9. На гурбет. Да знаят чужденците, че ще им работи нашенец и да се респектират.

​10. На погребение. След такъв пълноценен живот на носене на анцуг е редно да бъдем погребани в тоя анцуг.

Какво значи анцуг?

Избери отговор!
Край