Прас-прес: 10 Не!Съвета за подобряване на туристическия сезон у нас

Jun 22, 2017     zhelyo     4951
Новият брой на Прас-прес излезе. Ето къшей: 

 

Туризмът ни е на топ ниво. Идват ни на крака и изиджет от цел свет! Но не трябва да лежим от кълка на кълка самодоволни, а да развиваме туристическата услуга, да я подобряваме и да се целим в усъвършенстването ѝ. И това е функцията на истински качествените, независими и безпристрастни медии като Прас-прес - да обнародват жизненоважна информация, която да тласне държавата към нейния първи Златен туристически век. С ей тези Не!Съвети.
1. Секс в туристическото лого. Да, имаме и имахме хубави лога. Лога за милиони, дето има една приказка. Но пропускаме ли, нямаме смелост ли - няма секс в тях. А сексът продава. 

2. Викачите на кръчмите да се приведат във вид. Това е чудесна професия за почти всички, но не и за сърдити мъже на средна възраст, изглеждащи като преживяващи развод, лечение от амфетаминова зависимост и чакащи на опашка в четири различни кадастрални служби едновременно.

3. Детокс море. Пословичната диария на българското Черноморие погрешно се отразява като проблем. Тя трябва да бъде комуникирана и маркетирана като ефект. Детокс. Изхвърлете токсините от тялото си, пийте чешмяна вода в Царево! Яжте дюнер в Обзор! Изчистете тялото си от стреса на големия град!

4. Откритие, че динозаврите са говорили български и са били християни. Не сме го търсили, не сме го открили. А светът ще ни се преклони на древната култура и факта, че ние сме измислили Християнството

5. Международна лотария. Нека вземем стотинките, левчетата, евротата и доларите на простите и глупави чужденци с международна лотария, в която наградите да са почивки в Банско, дегустация на сирене в монтанско село или бънджи-скокове от Аспаруховия мост. И суперджакпот, състоящ се от "съкровището КТБ".
6. Каски за камериерките. Първо - защита и сигурност за трудещите се. Второ - идеално място за реклама. Като във Формула 1. Примерно камериерка в Несебър и на каската ѝ логата на местни ресторанти.

7. Тръмп. ********Купете си вестника, изчетете нататъка.


zhelyo

Добра туристическа дестинация ли сме?

Избери отговор!
Край