10 Не!Ща, в които Борисов и Пеевски имат и нямат нищо общо

Jan 28, 2021     zhelyo     6312

Знаете, че настоящите времена са времена на измишльотини и внушения. Питат Борисов дали вижда Пеевски в огледалото, нарекат ги ортаци, а после ходи се обяснявай, че не е така. Делели били Булгартабак, футболни отбори, заедно наредили КТБ. Щуротиите по техен адрес не спират да витаят из медии, псевдомедии, работещи нелегално заведения и фризьорски салони. И никой една хубава дума не казва, няма смелост да разкрие далеч несензационната истина. Е, време е да се внесе яснота и да се види в кои работи имат или нямат общо двамата.

1. И двамата нямат медии. Пеевски имаше, но ги продаде, а Борисов никога не е имал. Затова и ние се заемаме с такъв списък, че те си нямат къде да бъдат чути и защитени.

2. Двамата не са били на власт едновременно. Пеевски е част от опозиционна партия понастоящем, която за последно е била във властта в коалиция с БСП и Атака. Как смеете!
3. И на двамата основният източник на доходи са заплатите. Единият е премиер, а другият е народен представител. Е, доскоро може да са печелили и по някой друг лев от търкане на талони, но инцидентно.

4. Влади Горанов. Няма го на политическата сцена. Значи нямат общо и тук.

5. Нямаме снимки и клипове от спалнята на Пеевски. Очевидно Мата Хари не е обща или не по тоя начин, по който съзнанието на читателя приема такива приказки.

6. Двамата не милеят еднакво за Реал (Мадрид) и Челси. Но за Левски се борят да спасяват.

7. Пеевски не кара джип. А Фиат Мултипла от 2002 година.
8. Цветан Цветанов е в лоши отношения с единия. Преди това беше в лоши с другия, но никога едновременно почти.

9. Да, може да ги пази НСО, но Ипон и Делта Гард са различни фирми.

10. И двамата са равни пред Прокуратурата на Република България (засега).

Кое е най-общото между тях?

Избери отговор!
Край