Пеевски ще се допита до Владо Гаджев за съвети, преди да замине на гурбет

Mar 24, 2016     zhelyo     3793
НА ГУРБЕТ - Делян Пеевски обяви, че ще потърси съвет от своя съратник по съдба и бивш халф на Левски и националния отбор Владимир Гаджев.


"Владо преди мен откри, че такива като нас можем да разгърнем потенциала си само зад граница поради многото злоба и завист в България" - сподели депутатът.


Политикът от ДПС има богата визитка зад гърба си - той е бил парламентарен секретар, част от борда на директорите на пристанище Варна, следовател, зам.-министър, отговарящ за Държавния резерв, депутат, шеф на ДАНС и дори бе избран за евродепутат, но така и не получи признанието на сънародниците си. Подобна е и съдбата на бившия капитан на "сините" Гаджев, който оставя зад гърба си над 160 мача.
"Ще го питам докъде е стигнал, какви впечатления има, какви съвети може да ми даде, след като вече няколко месеца опипва чужбината" - заяви младият, успял и демонизиран българин.


"Но не ми се работят малините във Великобритания. Повече съм навит на бригада в САЩ, да изкарам няколко хиляди долара и да се върна с айфон и макбук" - заяви размечтан Пеевски.


zhelyo

Кое е най-подходящото поприще за Пеевски?

Избери отговор!
Край