10 Не!Ща, с които служебното правителство да ни забавлява

May 13, 2021     zhelyo     5053
Сеирджийски народ сме и мимолетното 45-о Народно събрание вдигна летвата в това отношение. Но за да не скучаем в следващите два месеца до изборите, вчера назначиха служебен кабинет. С по-ограничен размах от редовно правителство, все пак има как премиерът Стефан Янев и екипът му да ни порадват. Ето идеи:

1. Генерал Янев да обикаля страната с танк, на чието оръдие има селфи стик, откъдето да гледаме live-а за facebook.

2. Служебният премиер да организира турнир по белот за всеки управител на търговско дружество, така че да демонстрира, че вече няма богопомазани бизнесмени.
3. Правосъдният министър Янаки Стоилов да подари 8 пилета "Градус", облечени като приказни джуджета, на главния прокурор Гешев по време на заседание на ВСС.

4. Да се назначат за областни управители на всички области само плеймейтки, за да се покаже приемственост.

5. Социалният министър Гълъб Донев да наложи квота от минимум 50% от служителите на Български пощи да бъдат гълъби.

6. Да бъде обявен "Царски път до 10" и всеки, който до 10 чáса донесе доказателства за корупция, дори да го уличават и него, да не носи наказателна отговорност за деянието си.

7. Вътрешният министър Бойко Рашков да нареди масова полицейска акция за взимане на натривки от ръцете на цялото население, за да се провери за следи от фурми.
8. Да се причини внезапна хиперинфлация в деня на изборите, така че платените 20-30-50 лева на глас реално да не струват нищо.

9. Машините за гласуване да се отключват с кратък тест за интелигентност и при грешен отговор да се пуска утешително Водка с утеха на Преслава.

10. Да назначат Бойко Борисов посланик в Дубай.

Ще успее ли този служебен кабинет да ни впечатли с нещо?

Избери отговор!
Край