Борисов отмени консултациите, така или иначе бил прав за всичко

Oct 14, 2014     zhelyo     5125
БАНКЯ - Бойко Борисов обяви, че консултациите за сформиране на ново правителство, са загуба на време, понеже нямало как някой да му каже точно на него нещо, дето не го знае.


Лидерът на ГЕРБ е видимо раздразнен, след като изборните резултати му отредиха 37 места по-малко от желаното и се налага да се коалира с ДПС, БСП или поне две от другите 128 партии, набутали се в Парламента.


"Няма к'во да се консултираме. Един милион българи не могат да грешат, аз съм прав, а другите трябва да ме слушат. Ако някой ми поставя условия, ще го повозя в Нивата, за да се разбèреме като Корнелия Нинова" - сподели Борисов, отчаян от срещи с хора, които евентуално искат нещо различно от популистки изказвания с давност от 30 минути до първия прочит на отзвука им в интернет.
Борисов призова всички партии да седнат в Парламента и да го оставят той да движи нещата, без да му се пречкат, също както взима шофьорската инициатива на жените, когато условията за път станат зимни.


"Айде, че има мач довечера" - троснато огащи анцуга си бъдещият премиер, който обяви, че няма да слуша критики и искания, а ще се коалира с вестниците Телеграф и Монитор.


zhelyo

Защо е толкова сърдит Борисов?

Избери отговор!
Край