10 Не!Съвета: Как да се справим с жегите?

Jul 17, 2015     zhelyo     7987
Жегите са навсякъде около нас и е редно да послушаме съвети в Интернет как да се справим, докато отминат. Ето съвети в Интернет от нас, Не!Новините - любимата медия на всеки, който няма особени очаквания от живота.


1. Не пийте течности. Ще се изпотите, ще ви охлади малко, но после ще ви е гнусно и пак топло. По-добре се поливайте с течности, например бензин - изпарява се бързо и засилва разхлаждането.

2.  Носете си шапка. Може да си я сложите в чантата, за да не ви спарва главата.
3. Консумирайте много алкохол рано сутрин. Ще заспите тамън за големите жеги и ще се събудите за вечерната прохлада.

4. Ако има хора около вас, пуфтете и дишайте тежко. Съчувствието не разхлажда, но студенината от околните, когато станете досадни - ще.

5. Ползвайте климатик. Климатиците са проветриви и са изолатори, така че ако си сложите два подмишниците, ще ви държат прохлада.

6. Наведете се. Малко известен факт е, че топлият въздух отива нагоре и приближаването ви до напечения от слънцето асфалт охлажда.

7. Родете бебе. Ще ви разсее от жегата.
8. Диня. Диня.

9. Възползвайте се от запотения си скротум, прилепнал за баджаците. Планирайте като летяща катерица във въздуха, за да ви разхлади вятърът.

10. Оценявайте малките неща в живота, радостите, семейство и приятелите си. Слънчевите удари може да са фатални и не се знае какво - що.


zhelyo

Разхладихме ли ви?

Избери отговор!
Край