10 Не!Имена на Македония, които да обединят международното положение

May 31, 2018     zhelyo     9430
Македония е пред угрозата да се сдобие с много тъпо име, за да се хареса на Международното положение. Ние не може да оставим блудния си син да търпи унижение в името на членството си в тази или онази организация, затова скорострелно предлагаме имена, с които да запази достойнството си, както досега.

1. Трифонзарезанска Македония. Няма причина да се кръщава Македония на празника, в който морето взима най-много жертви. Трифон Зарезан е обединителен, красив, продуктивен празник.

2. Маkедония. С латинско k по средата. Същият трик спомага понякога Facebook да не ви блокира, ако псувате, ще мине и пред другите чужденци.
3.Македония и приятели. Ако гърците имат смелостта да опонират само на Македония, може би пък ще се вразумят, ако закачат някого с приятели.

4. Донка. Така или иначе галеното на Македония е Донка, защо да не съкратим. И без това е в крак с популярността на Twitter.

5. McDonaldia. Хем ще получат пари за реклама на Макдоналдс, хем Доналд Тръмп ще си хареса малкото име в названието на държава. Ударна подкрепа.

6. Волжка България. Името просто е свободно и не носи отрицателен исторически багаж. А българите ще помрънкаме малко в Интернет и ще ни мине.

7. Югославия. И това име е свободно, а и с него гърците ще са много доволни. Българските контрабандисти - също ще се подмокрят.
8. Ти-се-сещаш-коя-страна. Както в Хари Потър казват Волдемор, нека Македония бъде лишена от име и да ползваме някакви много бледи евфемизми.


Научете останалите предложения + Бонус име на Македонската църква в новия брой на Прас-прес!

Как да се казва?

Избери отговор!
Край