Мутафчийски: Заради "Факти по време на карантина" извънредното положение става безсрочно, много яки неща казва този

Apr 7, 2020     Фредерик Жоро-Кюри     6737
#QUARANTINEFACTS - Профгенералът отговори в пословичния си стил на въпроса "Да продължи ли да излиза всеки ден епизод на "Факти по време на карантина?", зададен от Бива Николова.

Председателят на Националния клизмисен щаб ген. Мутафчийски даде извънреден брифинг, на който обяви, че Facebook рубриката „Факти по време на карантина“ трябва да продължи да излиза все така редовно, защото в цяла Европа заболелите и жертвите на тъпотата, невежеството и зациклянето, резултат от коронавируса, се увеличават все повече.

Предвид горното, генералът и двойник на водещия на хитовата пандемична рубрика обяви, че извъннредното положение се удължава безсрочно, тъй като само така може да накара българите да следят Румен Иванов ежедневно и да обогатяват общата си култура.
Днес стана ясно също така, че министър-председателят и президентът искат да наградят Румен Иванов с наградата "Джон Атанасов", ако обещае да не казва кой всъщност е измислил компютъра.

„Публикуваните досега видеоклипове с факти не дават пълна и обобщена картина на световното знание. Останали са необсъдени множество малоизвестни факти в областта на електромагнетизма, палеонтологията, астробиологията, лингвометодологията и солфежа и рококо", завърши Мутафчийски.

По думите му трябва да снижим кривата на невежеството, за да може и нервната ни система да оцелее.

Какво е по време на карнатина?

Избери отговор!
Край