10 Не!Хора, които ще минат и без пълни граждански права

Apr 11, 2019     zhelyo     5966
Разбира се, че повечето от около 7-те милиарда хора на планетата са безполезни, досадни и не бива да влияят на нас, високомерните потребители на Интернет. И да има две мнения по тази тема, то със сигурност другото мнение е грешно.

Ето какви хора ще е добре да нямат много права, за да се ограничат щетите от съжителството ни с тях на една маргинална планета в Космос, който се е пръкнал преди 14 милиарда години само за нас, а не за някакви си навлеци, дето губят време, пишейки ти "тук ли си, може ли да те питам нещо", вместо да са попитали директно, а не тепърва да им отговаряш "да, вече съм тук, кажи, торни бръмбаре в човешка опаковка".

1. Ядящите едамаме с чувство на превъзходство. Това е скучен и безвкусен зрял боб, струващ колкото асансьора на Цветанов - евтино, но все пак по-скъпо от нормалния асансьор, дето върши същата работа.
2. Паркиращите така, че да им е най-удобно. Щото няма места и не имсе обикаля 3 минути и ходи после още 3 минути.

3. Управляващите обществени пари, които хвърлят милиони за грозни и некачествени ремонти, а си купуват шикозности на цени като за пилешки субпродукти с намаление поради наближаващ срок за годност.

4. Телевизионните собственици, които смятат, че е по-добре да пускат сутрешни блокове вместо стари епизоди на South Park.

5. Хората, които не харесват и не разбират South Park. Дърпат ни еволюционно назад.

6. Онези, дето честитят "празника на всички именници". В главите си имат може би най-сложния конструкт на природата, но на тях само им заема място и тежи.
7. Живущите от грешната страна на Цариградско шосе. Преместете се или безправие.  

8. Хората, дето много се обясняват. Няма да обясняваме защо.

9. Хората, дето все неразбрали. И трябва да им се обясняваш, да се подхлъзнеш.

10. Наглеците, дето казват кой е по-човек. С класации по Интернет. Хейтъри.

Кои сте вие да решавате бе!?

Избери отговор!
Край