10 идеи какво да правим с мястото на паметника на съветската армия

Aug 3, 2023     zhelyo     4092
Съвсем скоро, ако не се направи денонощна дежурна жива верига от истински родолюбци, ще започне демонтирането на паметника на съветската армия. Ето топ идеи за какво да се използва мястото:

1. Паметник на Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков. Заедно с други представители на не!коалицията наоколо, които се отказаха от отпуска, за да ни пишат закони и да ни пазят. Паметник на националното обединение и единение.

2. Паметник на новия национален празник. Ако ще е 24 май, да е на любимите букви на нацията, които да се изберат с гласуване. Ако пък ще е денят, в който пускат топлата вода през лятото, може да е голям душ.
3. Да се натрупат всичките жълти павета там и да се направи малка планина от тях. Хем да не пречат на колите да си спират и да се приплъзват, хем да са нависоко и да се виждат от далеч.

4. Висок 112 метра пилон с гигантски български флаг. И да струва 3 милиона лева, защото ще може да свети в тъмното.

5. Нов национален стадион. Ще кажете, че мястото е недостатъчно, а отстрани е парк и ще се отрежат много дървета. Но ако се направят просто трибунки за 200 човека, ще е достатъчно, защото националният ни отбор може да се класира на голямо първенство само на PlayStation или Xbox и няма нужда от истински терен, а само голям екран.

6. Да се ползва за рекламно пространство. Предстои филм за Барби? Да се сложи статуя на Барби. Някой е пуснал нова бира? Да гледаме гигантската ѝ бутилка, докато я научим. Отворили са нова модерна клиника за лечение на хемороиди? Да, супер. 

7. Да се направи веган зоопарк. Едно време в Княжеската градина е бил зоопаркът, но вече е другаде и ще е трудно да се премести, без да се разтърчат лъвове и тигри насам-натам. Но може да се направи експонация на всички веган животни, от които ядем веган пържоли, бургери и пием техните млека - соя, бадеми, глутен и киноа.
8. Да се направи бар за чужденците, които идват уикенда за по бира, така че да не дразнят Ваня Григорова и да се събират само там. И след това да хващат метрото и директно на летището, не сме длъжни да им взимаме впиянчените туристически пари.

9. Територията да се отдаде на Русия като репарация за Росенец. Че да не останем без газ, защото втора зима поред не ни се мре.

10. Паметникът да остане в сегашния си вид, но да бъде паметник на паметника на съветската армия, за да не забравяме никога спорните моменти от историята си.

Ще го махнат ли?

Избери отговор!
Край