Радев реди Томислав Дончев за премиер, за да покажат какво се набива на прост човек

Nov 23, 2021     zhelyo     52952
ДОНДУКОВ ДВЕ - Задкулисното редене на широк коалиционен кабинет върви с пълна пара, научи наш източник, възползващ се от това, че в България тайни не съществуват.

Очакваните ходове на преизбдания Румен Радев да разцепи ГЕРБ и да доизчегърта Бойко Борисов от властта не закъсняха и се очаква той да нанесе силен удар по влиянието на бившия премиер, предлагайки същия пост на негов приближен.

"Томиславе, искаш ли да покажем наистина на прост човек какво се набива" - държавният глава попитал заместник-председателя на най-голямата опозиционна партия в 47-ото Народно събрание, продължавайки изтекъл преди година разговор.
С този ход, целящ разделение в структурите на ГЕРБ, Румен Радев се приближава и по-близо до формирането на конституционно мнозинство, за да промени основния закон да може да се заемат високи постове и от канадци и канаденици.

Слухът бе потвърден и от близката до предишната власт сензационна агенция ПЛИК, която потвърди, че Томислав Дончев винаги е бил агент на братята Решетников и Сорос.

Какво ще направи Радев с ГЕРБ?

Избери отговор!
Край