10-те български кандидатури за председател на ЕК, които парализираха Обединена Европа

Jul 10, 2019     zhelyo     4981
България се доказа като извор на таланти и кадри и без да иска постави Обединена Европа в ступор. Малцина знаят истината, но ние се добрахме до нея - правителството ни е предложило не един, а цели десет кандидати за наследници на Жан Клод Ван Дам Юнкер.

И как така там да изберат от раз кой от нашите кандидати е най-логичен и ще донесе на Европейския съюз стабилни и разкошни бъднини? Не е лесно, разберете ги и им влезта в положение.

Научете кои са те и причините да бъдат предложени:
1. Цветан Цветанов. Изборджия, организатор, спортист, представител на Европейската народна партия. Понастоящем безработен, което значи, че ще се навие.

2. Слави Трифонов. Разби на пух и прах корупцията в България и накара партиите да върнат субсидии. И пее.

3. Валери Божинов. Познава световната география и може с едно клипче как си пее чалга в мерцедеса без колан да приобщи целите Балкани, изтръгвайки ги от хватката на Русия.

4. Гала от На кафе с Гала. Ако не може уринотерапията и бръмбарите-знахари да са лек за болежките на Стария континент, нищо не може да го изцери.

5. Мая Манолова. След Костинброд я наградиха да е омбудсман, но защо не и нещо по-месесто? Все пак ще носи череши по Брюксел в прослава на България.
6. Нешка Робева. Мотивите бъдещето на Европа да се определя на база на какво е казала Баба Ванга в съня ѝ, е неуспорима.

7. Марселиньо от Лудогорец. Национал на България, легенда на националната ни кауза, с идеално име да бъде кандидат на ВМРО за позицията. 

8. Филип Киркоров. Личност, която Европейският съюз би прегърнала в контекста на накъде отиват нещата. Изненадващо е прегърната такава личност и от режима на Путин, което означава мост между народите.
  9. Димитър Пенев. Ще е страхотно, ако на чело на Европа застане човек, извезан от мъдрост, доброта, ведрост и човещина. Цесекар, когото и левскарите тачат, обединителна фигура.


10. Николай Бареков. Познава Брюксел. Ходи на фитнес. Прави деца.

За кого сме?

Избери отговор!
Край