Пускат тайно капки с трети пол в закуските на учениците

Feb 1, 2018     Andy     17565
ДЖЕНДЪР ВАКАНЦИЯ - Тревожни сигнали постъпиха в редакцията на Не!Новините вчера вечерта. Грипната епидемия в София е обявена не заради наличието на грип, а защото тече суперсекретно разследване кой пуска капки от съставка, засилваща женското начало при момчетата и мъжкото начало при момичетата. 

Атаката срещу традиционните полове най-вероятно е организирана в конспиративен кръг от соросоиди и други лоши хора, докарали ни до това положение през последните 28 години.

Те искат да обезкървят съвсем народа ни и след като изгониха 1 трилион нашенци в чужбина, сега ще саботират и традиционните семейни взаимоотношения.
Ето как действат. През нощта активист от Да, България влиза през шахта водеща до вентилационната система на училищната лаvка. Когато успее да се промъкне вътре, намира тестото за кренвиршките, оставено да втаса за първата смяна. Взима шишенце и с гутатор впръсква от розова субстанция и втрива, за да попие добре. После по същия път излиза обратно на улицата и дим/смог да го няма.

Още не се знае как се се изменили джендър характеристиките на учениците яли от т.нар. 'розови кренвиршки', но прокуратурата знае кои са и ги следи внимателно. При всеки признак на полово объркване, екип на ДАНС ще изземва пострадалите деца и ще им завърта обратно органите.

Корнелия Нинова е на мястото на събитието и твърди, че е намерила шишенце с розови капки, на които пишело Tertium Genus (бел. ред. трети пол на латински, според Google Translate).

Скандалът тепърва набира скорост!

 

Обичате ли кремвиршки?

Избери отговор!
Край