Грижата срещу първите бръчки е хидратация с А Дерма

May 29, 2019     zhelyo     2885
Грижата срещу първите бръчки е хидратация с А Дерма

Няма кожа, която с годините да не посърва, овехтява, избледнява. Всичко това заедно с появата на дълбоките бръчки, които не успяват да се приберат дори и при спокойно и отпуснато лице, карат самочувствието ви да се срива и да се чувствате не харесвани и остарели. А всъщност, не е така!

Всичко, което трябва да направите е да изберете правилната козметика за себе си. Правилният избор на козметика, може да доведе до 80 % по- малко бръчки на лицето, шията и деколтето.
Започнете от рано

Това означава, че ако сте минали границата от 25 г. вече е добре да се ориентирате, в козметика с възрастов диапазон 25 +. Тя е богата на вещества, витамини и минерали, подходящи за годините на вашата кожа. Поддържа еластичността и не позволява на малките мимически бръчки да се задълбочават. Това са най-често хидратиращи кремове като тези на  А Дерма.

Вид кожа

С годините структурата на кожата се променя. Тя се променя и с хранителните навици, с използваните козметични продукти, с външните влияния. Така че, е хубаво през известни периоди да проследявате типа на кожата си. Възможно е от пореста и мазна в годините около 20 – 30 , да се промени на суха и чувствителна на 40 г. Наблюдавайте как се чувствате с избраната козметика и при нужда я сменете с подходяща за кижата към сегашния момент, като задължително избирайте продукти на качествени и доказали се марки.

Избор на продукт
Избрали се марката, която ви кара да се чувствате най-добре. Сега е време да изберете и продуктите, от които имате нужда. Обикновено те са в серии, които спрямо нуждата и възрастта включват различни елементи. За млада кожа е включен измивен продукт под формата на скрап или пяна, а с напредване на възрастта той е заменен с балсам или тоник за почистване. В сериите за по-млади кожи, рядко се среща околоочен контур, докато в сериите за напреднала възраст той е задължителен, като с всеки следващ е все по интензивен.

Край