Възраждане: Николай Дренчев не съществува, тялото му се управлява от чиповете във ваксината

Feb 13, 2024     zhelyo     1502
НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ - Изключеният от парламентарните редици на Възраждане депутат е жертва на чипа във ваксината срещу COVID-19, твърдят бившите му съпартийци.

"Нашият приятел вече не съществува. Неговото тяло бе обсебено от нанороботите, които бяха активирани чрез 5G-предавател. Затова застана срещу партията и ги говори едни" - коментира лидерът сред равни на патриотичния сговор д-р Костадин Костадинов.

По този начин внезапният раздор в партийните редици бе обяснен с най-логичната причина и тиражираните в публичното пространство версии за секнали финансови потоци от Русия и събиране на кадри за новия политически проект на Румен Радев бяха опровергани.
"Николай стана Никой Дренчев. Казах му да не се ваксинира, не ме послуша. Дано много хора видят сега истината и се опитат да вземат мерки, преди да стане късно!" - сподели със сълзи на очите опечаленият Цончо Ганев.

Партийното ръководство обяви, че държи изкъсо останалите ваксинирани свои членове и им препоръчва да спят в Огледало на Козирев, за да се предпазят от активиране на дяволските химикали в бустерните им дози.

Познавате ли някой ваксиниран, дето да е жив?

Избери отговор!
Край