Борисов е готов да не краде, ако се върне във властта

Jun 28, 2022     zhelyo     11739
БАНКЯ - Бойко Борисов впечатли за пореден път с държавническо поведение от ново измерение, докато останалите политически играчи на българската сцена се джафкат.

Лидерът на ГЕРБ обяви, че е направил анализ на тежката ситуация и е готов на нова порция саможертви в името на здравето и благоденствието на нацията.

"Аз не съм реваншист. Ето, дадохме на другите да си поиграят на управление, не сколасаха. Време е да се върна на власт, но това не значи, че не съм си взел бележка. Вслушвам се, хората се дразнят на някои неща, взимам мерки. Вече толкова време не съм играл белот с Пилето например. И краденето ще откажа, мир да има!" - сподели той с непресторена човещина.
Според него е възможно да се избегнат избори и да се направи кабинет в рамките на настоящия парламент, като Борисов е готов на компромис и евентуална работа с ПП, като им прости, че са го арестували, ако му оставят Лена Бориславова за шеф на кабинета.

"Важното е страната да върви. Хората имат нужда от правителство. Европа има нужда от България. Трябва да се разберем, аз мога да бъда мост между ПП и ДПС, между ДБ и Копейкин. На всички ще дам да стъпят по мен, за да се обединят. Ще издържа!" - в саможертвена готовност е бившият бъдещ премиер, готвейки се да оглави кабинета Борисов 4.

Ще се върне ли на власт Борисов?

Избери отговор!
Край