17 000 българи се записаха като телета във фермата на Цукърбърг, за да живеят на макадамия и бира

Jan 15, 2024     zhelyo     1933
НА МЕТАВРЪЗА - Миналата седмица Марк Цукърбърг, основателят на Facebook, изуми света с новото си начинание - луксозно говедовъдство в Кауаи.

Много българи са били възхитени от вестта, че той е решил да храни своите крави от породите Wagyu и Angus с макадамия и домашно произведена бира, и логично са завидели на тъй луксозно живущия добитък.

Вълна от близо 17 000 българи са се вдъхновили от този иновативен подход и се наредиха пред фермата на Цук, за да бъдат вписани като телета, наслаждавайки се на хубав режим на хранене и пийване. 
"Цукърбърг едно време ни дари с виртуални ферми, когато Facebook беше място за комуникация с приятели. Но отдавна тази симпатична социална мрежа е отровна клетка за подово отглеждане на кокошки и ние искаме да станем благо отгледани уагю и блек ангъс говедца" - сподели Момир от Велико Търново, който очаква да бъде приет в стадото и да си отвори три бирички и да хрупа гигантски лешници.

Самият Марк Цукърбърг е от пловдивското село Марково и се очаква да прегърне сънародниците си като успял зад граница нашенец и да ги впрегне да пасат.
 

От кое стадо на бай Марко сте?

Избери отговор!
Край